Tudatállapot és energiaszint -érzelmeid létrafokai. Felfelé, vagy lefelé tartasz?

Minden és mindenki energia!

De tényleg! Szó szerint. A gondolatod is…

Minden, ami világunkban létezik, mozog – vagyis rezeg,  van egy rezgési frekvenciája.

(Mértékegysége a Hertz, ami az egy  másodpercen belüli hullámok számát jelöli.)  Az energia és az anyag is a rezgés különböző szintű megnyilvánulása.

Kineziológiai mérések alapján 1-1000 Hz rezgés tükrözi a tudat állapotát, ahol az 1 az emberi lét legalacsonyabb fokát, az 1000 a Krisztusi Tudat szintjét jelzi. Ez már a megvilágosodás szintje.

Aki alacsony rezgéstartományban van, kevés életenergiával rendelkezik.

Ő ezért akaratlanul is energiát von el a környezetétől. Vámpírkodik… Kicsit durva a szó, mert nem szándékos, nem tudatos, azon a szinten tényleg rászorul a támogatásra…
(Azt most ne feszegessük, azzal segítünk-e neki, ha ezt meg is adjuk neki, és tálcán kínáljuk fel becses értékünket, vagyis saját energiánkat. Mondjuk például a panaszkodónak, érzelmi zsarolónak…)

A bánat  rezgése 75.
Belehalok a fájdalomba… Nélküle élni? Minek?… Mintha a szívemet tépnék ki, mikor vele látom…

A félelem  100.
Mi lesz velem? Mi lesz, ha egyedül maradok? Ha nem bírom anyagilag? Magányos leszek és keserű…

Ha már  düh -öt tudsz érezni, az jó, felemelkedtél 150 -re.
Szemétláda! Ezt tette VELEM! Remélem ugyanúgy pofára ejtik, mint ő engem…

Ha még feljebb tornászod magad, eljutsz a büszkeség  érzésszintre.
Azért is megmutatom, hogy talpra állok. Találok én jobbat is! Lefogyok és új frizurát csináltatok… Vissza fog ő még sírni engem!
Azt gondolhatod, ez már igen magas szint: 175. Nos, ez még mindig az a szint, ahol energiát vonsz el másoktól, nem vagy még ” önellátó”.

Az energiakiegyenlítődés szintje a 200 Herzes rezgés. Itt már nem vonsz el, de nem is adsz. Ez a bátorság, az állhatatosság, az elszántság rezgése. Ha ide jutottál, már érzed az erődet, tudod, hogy bármeddig emelkedhetsz, csak rajtad múlik. Stabil vagy és bízol magadban.

Azt hiszed a bánat a legalja? Nem… van lejjebb is.
A legalacsonyabbak rezgésű érzések a szégyen és a bűntudat .
Elszúrtam… Megérdemeltem… Nem érek semmit…. Semmire sem vagyok jó…

Szerintem már érthető, hogy a kineziológiai oldások során miért hoz a szégyen és bűntudat érzések gyógyítása olyan drasztikus változást, megkönnyebbülést, felszabadulást, mondhatni újjászületést. Egy ilyen oldás során hatalmas rezgésszint ugrás következik be.

Kérj segítséget, ha régóta ilyen alacsony szinten vagy! Állítsd meg a folyamatot és fordíts vissza! Ha elszántad magad a gyógyulásra, megjönnek hozzá a megoldások, megnyílnak az utak, megkapod hozzá a támogatást! 🦋