Kineziológia

Minden hatás, ami fogantatásunktól kezdve minket ér, testünkben, sejtjeinkben tárolódik. Bizonyos negatív élmények a testben láthatatlan energetikai blokként akadályozhatják a szabad energiaáramlást, felborítják az egyensúlyt. A kineziológia az izomteszt segítségével megkeresi és oldja ezeket a blokkokat, így  képesek leszünk új, pozitívabb viselkedési minták kialakítására. A stressz, a blokk sokféle működési zavarban, lelki problémában, fájdalomban mutatkozhat meg. Az érzelmi konfliktusok előbb -utóbb testi tüneteket produkálnak… Kineziológiával problémáink mélyére tudunk nézni, annak mélyebb okaira is ráláthatunk. A kezelés mindig megkönnyebbülést, oldódást, felismeréseket jelent. Van amikor azonnal, van amikor lassú változást idézve elő. Hasznos segítség önismereti fejlődésben, illetve gyógyítás megtámogatásában. Külön ág a kineziológiában a pedagógiai kineziológia, amely gyermekek számára ideális iskolával kapcsolatos nehézségek esetén.  A kineziológia nem gyógyítás, nem is diagnosztizálunk, pszichiátriai eseteket sem kezelhetünk.  Kineziológus segítőként titoktartásomat és  ítélkezésmentes figyelmemet ajánlom a Kliens bizalmáért cserébe.  A munka közös, a kliens minél elkötelezettebb a változásra, az eredmény annál átütőbb. 

Fülakupunktúra

Az akupunktúra a Hagyományos Kínai Orvoslás egyik fő gyógyító rendszere. A fülakupunktúrás addiktológia Magyarországon hivatalosan elfogadott természetgyógyászati ág. A fül pontjain keresztül a teljes test működésére tudunk hatni. Az alap akupunktúrás kezelési tervet eredendően kábítószerfüggők kezelésére állították össze, a leszokási folyamat megsegítésére. Ez a folyamat minden függőség esetén, legyen az alkohol, dohány, evés, vagy bármi kényszeres cselekedet, jelentős pszichés szenvedést okoz. Az akupunktúra mind a fizikai méregtelenítésben, mind a pszichés sóvárgás leküzdésében segít. Ezen túl azonban számos más fizikális panasz esetén bevethető. Szorongás, depresszió, alvászavar, vérnyomásproblémák, emésztőrendszeri panaszok, bőrtünetek, klimax, gyulladások, mozgásszervi fájdalmak, és a lista messze nem teljes. A WHO  1979-es  jelentésében 280 betegség kezelésére javasolja az akupunktúrát. A tűket legalább 30 percig tartjuk benn. Van olyan lehetőség is, hogy a rövid tű ragtapasszal több napon át a fülben marad. Tűmentesen,  arany bevonatú mágneses golyócskákkal, vagy bizonyos növények magvaival, illetve lágylézerrel is fejthetünk ki hatást az adott ponton.  A biztonságot kéz és fülfertőtlenítés, valamint egyszer használatos steril tűk alkalmazása szavatolja. A fájdalom pillanatnyi, nem jelentős. A sikeres kezelés jellemzően több alkalmat feltételez. 

OH kártyák

Néha a probléma feltárásában kapóra jönnek az OH-kártyák. Az OH-kártyacsalád szakmai alapjait egy német pszichoterapeuta és egy kanadai festőművész teremtette meg, és terjesztette el a világban. A módszer segíti saját belső világunk megismerését, a belső összefüggések megértését, az önismeret mélyítését. Az asszociációk során különleges tudatállapotba kerülünk, mely lehetőséget ad felismerni az eddig fel nem ismertet,  rálátni arra, ami eddig rejtve volt, s szembesülni azzal, amit talán magunk elől is titkoltunk. A folyamat gyógyító erejű…  Néha olyan átütőerejű felismerések jönnek, hogy szinte rendben is vagyunk, a probléma megértés szintjén már oldódik. A kártyák által a kliens  önmagához kap kulcsokat…

Árak:
Fülakupunktúra:                       6.500
Fülakupunktúra 5 alkalom:  30.000
Fülakupunktúra softlazer:     3.000
Kineziológia:                           12.000

AKCIÓS BÉRLET június 30-ig megvásárolva: 
Az öt alkalmas fülakupunktúra bérlet:     24.000 forint
Kineziológiai oldás és fülakupunktúra:    15.000 forint